• Productie in Nederland
  • Persoonlijke service
  • Montage mogelijk
Hulp of advies nodig? Laat hier je nummer achter of stuur een e-mail

Geef jouw ruimte een nieuwe look met onze textieldoeken: 15% korting in februari

Bezig met laden ...
Geef jouw ruimte een nieuwe look met onze textieldoeken: 15% korting in februari

Ben je op zoek naar een manier om je kantoor, woonkamer of andere ruimte een nieuwe look te geven? Of wil je jouw bedrijf of organisatie op een unieke manier presenteren? Kijk dan eens naar onze textieldoeken! Bij Reclamespecialisten bieden wij de hele maand februari 15% korting op alle textieldoeken met de code TEXTIEL15.

Onze textieldoeken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben haarscherpe prints. Je kunt er een foto op laten printen of je eigen ontwerp uploaden met onze online editor. Onze textieldoeken zijn verkrijgbaar in alle formaten en zijn eenvoudig zelf te wisselen voor een nieuw textieldoek. En mocht het textieldoek vies worden, geen probleem! Deze zijn ook eenvoudig te wassen.

Onze textieldoeken zijn perfect voor de aankleding van kamers, kantoren en andere ruimtes. Ze zorgen voor een prachtige sfeer en geven jouw ruimte een unieke uitstraling. Mis deze geweldige kans niet en bestel nu bij Reclamespecialisten. Profiteer van 15% korting op alle textieldoeken in februari. Bestel nu en geef jouw ruimte een nieuwe look.

Klik hier om direct naar de textieldoeken met print te gaan!

1 feb. 2023